top of page

we spot

a senior account manager HR software

icoenen spot people.png
H B O
F U L L T I M E
> 2 J A A R

LOCATION

Amsterdam

INTRODUCTION

De opdrachtgever is in de wereld van HR Tech een speler die zich uitermate snel ontwikkelt binnen hun vakgebied als een kwalitatieve partij met bewezen resultaten. Als er iets belangrijk is in de wereld van HR is het je employer branding combineren met een daadwerkelijke kwalitatieve CPA. 

PROFILE

Als Accountmanager HR Software beschik je over een afgeronde HBO of WO-opleiding. Ervaring in de Software Sales of HR branche. Je bent extravert en communicatief vaardig en klaar voor een uitdagende commerciële functie in een snelgroeiende organisatie. Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend in woord en geschrift. Je beschikt over een hunters en winnaars mentaliteit. 

OFFER

Een uitdagende commerciële Sales Job bij een snel groeiende Internationale organisatie. Veel doorgroei mogelijkheden en opleidingsmogelijkheden. Als Accountmanager HR Software verdien je een top salaris. Daarnaast maakt commissie voor realiseren van new business een fors deel uit van het salaris. Lease auto, laptop en smart-phone behoren tot je standaard uitrusting. Uitstekende provisie regeling, The sky is the limit.

CHALLENGE

De accountmanager HR Software is een ervaren Sales Professional met kennis van de HR-markt. Het is een zeer afwisselende sales functie waarbij New Business en relatiebeheer zeer belangrijk zijn. Je bent verantwoordelijk voor het genereren van new business binnen de top- 1000 organisaties in Nederland. Je hebt kennis van Software en de HR markt en kan je snel en goed inleven in de behoeften van de klant. Ook ben je als Account Manager HR Software flexibel en breed geïnteresseerd, waardoor je op niveau met je klanten kunt meepraten en onderhandelen

H B O
F U L L T I M E
> 2 J A A R
bottom of page