Help een vriend en jezelf!

Omdat wij weten hoe moeilijk het is om de juiste kandidaat voor de juiste functie te spotten werken wij graag uit ons en jouw netwerk.  De meest gestelde vraag in recruitment is; "Ken jij toevallig nog iemand voor deze job".  De reden hiervoor is simpel. Jij weet waarschijnlijk zeer goed of een goede bekende wel of niet in aanmerking zou kunnen komen voor een bepaalde rol.

Deze kennis is waar het om draait en zoals het gezegde luidt:  "Kennis is macht", willen wij jou ook graag belonen om deze kennis met ons te delen.

Iedere maand stellen wij een nieuwe incentive beschikbaar voor het succesvol delen van jouw netwerk met de consultants van SPOT People.

Mocht jij een geschikte kandidaat voor ons hebben, dan ontvangen we het CV van deze persoon plus NAW gegevens graag via info@spotpeople.nl

Wanneer wij de kandidaat nog niet kennen en de kandidaat succesvol  zijn/haar proeftijd afrondt bij een van onze opdrachtgevers, dan word jij beloond met een van onze maandelijkse incentives.

Neem eens een kijkje rechts op deze pagina om te zien wat de incentive voor deze maand inhoudt.

 
Apple iPad

Veruit de beste manier om te genieten van het web, e-mail, foto's en video's. Stel je eens voor: een website doorklikken, een e-mail schrijven, door foto's bladeren of een film bekijken. Allemaal op een prachtig groot Multi-Touch-scherm. En allemaal met één vinger.

iPad is veruit de beste manier om te internetten. Op het grote Multi-Touch-scherm kun je webpagina's in hun geheel bekijken, zowel in de liggende als in de staande modus. En surfen doe je gewoon met je vingers.